Smarte hjemmetest

Graviditetstest

Graviditetstester gir deg raskt svar på om du er gravid. De fås i flere forskjellige typer, strimmel, stav og digital, som du alle kan kjøpe her på TestSmart.no.

Eggløsningstest

Kjøp eggløsningstest online. Det er lett og diskret å få dem leveret og så er du sikker på at du alltid har noen på lager. Med eggløsningstest kan du lett finne tidspunktet for din eggløsning.

Termometer

Presist utstyr øker dine sjanser for en vellykket og trygg graviditet. Et digitalt termometer er et effektivt supplement til dine eggløsningstester, da det kan hjelpe deg med å finne din basaltemperatur og lett se utsving i temperaturen din omkring tidspunktet for din eggløsning.

 

Klamydiatest

Hvis du har mistanke om at du har klamydia er det viktig at du tester deg selv. Det er lett å kjøpe en klamydiatest online her på TestSmart.no og utføre testen hjemme.

Sædkvalitetstest

Mange par som prøver å bli gravide, opplever at graviditeten lar vente på seg. Test mannen med en sædtest i ro og mak der hjemme så dere kan få visshet om det er mannen som har en utfordring med sin fertilitet.

Lett og diskret levering

De fleste av våre pakker passer direkte i din postkasse. Det sikrer deg den letteste og mest diskrete leveringen.