Korona hjemmetest

Det helt nye korona hurtigtest fra Boson er den første hjemmetesten som er godkjent til hjemmebruk på det norske marked. Nå kan du teste deg selv og dine kjære hjemme i trygge rammer og få svar på bare 15 minutter. Test deg selv for COVID-19 og slipp for bryet med å bestille tid og stå i kø.

Boson hjemmetest er på lager. Kjøp billigt, online med rask levering.

 • Slipp for ventetiden
 • Like sikker som hos kvikktestsentrene
 • Godkjent av helsemyndighetene

Kjøp en hjemmetest til førstehjelpspakken, så at du alltid kan teste deg selv, f.eks. innen du skal til møte, ses med venner eller besøke en særlig utsatt. Hvis du har symptomer eller har vært i nærkontakt, kan du også ta hjemmetesten mens du venter på å bli PCR-testet og få ditt svar, hvilket kan ta flere dager. Så kan du raskere ta dine forholdsregler, hvis din hjemmetest skulle være positiv.

Lett og sikker koronatest

Hvis du skal være sammen med dine venner og familie, kan det være bra å kunne ta i vei med god samvittighet fra et negativt koronatest. Hjemmetesten frigjør deg fra bryet med å bestille en time på et teststed og stå i kø på lyntest sentrene. Til nå måtte du planlegge dagen din etter når du kunne få tid til PCR-testing, eller du måtte stå i kø og vente blant mange andre som også trenger å ta en rask test. Nå slipper du å planlegge dagen etter når du kan få tid og du kan teste deg selv, akkurat når det passer deg og hvor det passer deg.

Koronatesten fra Boson er den første hjemmetesten som er godkjent av de norske helsemyndighetene. Hjemmetesten lar deg teste deg selv og dine nærmeste enkelt, raskt og trygt. Den nylig utviklede hjemmetesten er 99% trygg i resultatene. Hvis du blir testet positiv, kan du være 99% sikker på at det er riktig. Du bør derfor alltid ta et positivt resultat på alvor og deretter følge helsemyndighetenes anbefalinger for koronainfeksjoner.

Hvordan fungerer hjemmetesten?

I Norge har vi hatt muligheten for flere metoder for å bli testet for korona / COVID-19. Vi har for øyeblikket muligheten for PCR-testing og rask testing. Hvis du har prøvd lyntest i nesen, vil du kjenne igjen metoden i Boson hjemmetest. I testsettet finner du følgende:

 • Boson hurtig testkassett
 • Reagensglass med hette
 • Bomullspinne for nesen
 • Buffervæske
 • Instruksjoner for bruk og veiledning

Prosessen med korona hjemmetesting er veldig enkel. Hvis du har fulgt hvordan podene i testsentrene gjør det, er prosessen den samme. Følg disse instruksjonene eller instruksjonene som følger med i emballasjen.

Trinn 1
Først tar du den medfølgende bomullspinnen omtrent to cm opp i hver nesebor og snur, akkurat slik du har blitt testet i et lyntest senter.

Steg 2
Legg deretter bomullspinnen i buffervæsken i noen sekunder slik at slimet kan blandes med væsken.

Trinn 3
To dråper fra buffervæsken må deretter dryppes ned i kassetten slik at selve testen kan lese prøven.

Trinn 4
Når det har gått 15 minutter, kan resultatet leses på kassetten. Hvis kassetten viser to linjer, betyr det at prøven er positiv for koronavirus, mens hvis kassetten bare viser en linje, er prøven negativ for koronavirus. Hvis det ikke vises striper på kassetten, betyr det at prøven er ugyldig.

Boson-hjemmetesten er en antigen-lyntest for koronavirus / COVID-19. Den forteller deg om du er aktivt smittet med korona og vil derfor ikke kunne fortelle deg om prøven inneholder antistoffer fra en tidligere infeksjon med korona.

Bestill din korona hjemmetest hos TestSmart

TestSmart er en av Norges første forhandlere av korona hjemmetester. Vi sender varene våre med Bring, 5 dager i uken, noe som betyr at du ofte vil få levert pakken din etter 2-4 dager. Vi sender pakkene våre i en diskret emballasje som passer i postkassen din.

Koronatest/COVID-19 hjemmetest FAQ

Her er en liste over ofte stilte spørsmål om korona hjemmetesting. Hvis du har spørsmål om hjemmetesten, kan du finne mange svar nedenfor. Hvis du ikke får svar på spørsmålet ditt, er du velkommen til å kontakte Ane og Michael i TestSmart kundeservice.

Hvordan fungerer hjemmetesten?

Boson korona-testen fungerer på en slik måte at et protein kalt “N-protein” i COVID-19 reagerer med et kjemisk stoff i selve koronatesten ved siden av bokstaven “T”. Hvis det ikke er N-proteiner i prøven, vil ikke linjen ved siden av “T” være synlig, og testen er negativ. Hvis linjen blir synlig, er testen positiv.

Blir testen registrert på koronasertifikat?

Hjemmetesten gjelder ikke koronasertifikat. Hvis du trenger å oppdatere koronasertifikat, kan du gå til et testsenter og bli testet med PCR-test eller lyntest. Hjemmetesten er designet slik at du kan teste deg selv og dine nærmeste hjemme i trygge omgivelser når du trenger å vite om du er positiv for koronavirus eller ikke. Hjemmetesten er derfor bra hvis du trenger å besøke familie og venner som kan være ekstra sårbare for COVID-19.

Hva skal jeg gjøre hvis jeg tester positivt?

Hvis du blir testet positivt med korona hjemmetester, bør du følge anbefalingene fra helsemyndighetene.

 • Gå i selvisolasjon.
 • Vær ekstra oppmerksom på hygiene og rengjøring.
 • Gi beskjed til personene du har hatt fysisk kontakt med. Bedre å gi for mange varsler enn for få hvis du er i tvil om når du blir smittet.
 • Gå til Helsenorge.no, for å bestille tid til en PCR-test. PCR-testen kan bekrefte eller benekte om du er smittet og bestemme hvilken type koronavirus du er smittet med.

Er antigentesten for antistoffer?

Korona hjemmetesten fra Boson tester ikke for antistoffer. Hjemmetesten er en antigentest, som betyr at den bare kan avgjøre om du for øyeblikket er smittet med koronavirus.

Hvor tryggt er en korona hjemmetest?

Hjemmetesten fra Boson har en selektivitet på 99%. Dette betyr at et positivt testresultat er riktig med 99% sikkerhet. Derfor er det nesten ingen risiko for at et positivt svar er feil. Du bør derfor alltid ta et positivt svar veldig seriøst og følge anbefalingene for smittede.

Kjøp en Boson-hjemmetest online på TestSmart

Unngå å måtte bestille time og stå i kø på et testsenter. Med en korona hjemmetest kan du teste deg selv og dine nærmeste hjemme i trygge omgivelser. Du bestemmer hvor og når du vil ta testen. Bestill flere pakker i samme ordre og få kvantumsrabatt.