Ultralydsmonitor

En ultralydsmonitor, også kalt en føtal ultralyddoppler eller hjertefrekvensmåler, gir deg muligheten til å lytte til babyens hjerterytme i ro i hjemmet. Med en ultralydsmonitor fra Babyplan, kan du føle deg ekstra trygg gjennom hele svangerskapet og lytte til barnets hjerteslag akkurat når du vil. Babyplan ultralydskjermer er en hyggelig opplevelse for hele familien – spesielt fedre og søsken som ikke kan føle barnet slik du kan.

Hvordan kan jeg høre babyens hjerterytme hjemme?

Med en Babyplan ultralydsmonitor får du en unik mulighet til å lytte til ditt ufødte barns hjerterytme hjemme. Ultralydmonitoren kan brukes allerede fra den 16. uken med graviditet og resten av svangerskapet og fremover. Ved hjelp av doppler-teknologi bruker ultralydsmonitoren lydbølger for å oppdage barnets hjertebevegelser. Lyden som ultralydsmonitoren fanger, kan du høre fra de medfølgende øretelefonene.

Babyplan ultralydsmonitor brukes sammen med Babyplan ultralyd gel for å gi friksjonskontakt mellom doppler og mage.

Kjøp din hjertefrekvensmåler til hjemmebruk her. Vi sender bestillinger 6 dager i uken. Ordre mottatt innen 17.30 hverdager (14.00 søndager) sendes fra oss samme dag.