Gravid symptomer

Velkjente symptomer på graviditet

De fleste symptomer på graviditet er etterhvert blitt velkjente, spesielt blandt den kvinnelige del av befolkningen. Man kan sikkert nikke og kjenne igjen mange av symptomene som blir nevnt hvis man selv har vært gravid. Noen har gjerne også innbilt seg symptomer selv om de ikke har vært gravide. F.eks når man føler litt morgenkvalme eller at brystene føles spente. Derfor er symtomene greie nok å ha kjennskap til, mens en graviditetstest gir et svar med det samme.

Gravid symptomer kjendt fra filmens verden

De første symptomer på graviditet er velkjente, også fra film hvor det ofte spilles komedie på graviditets-symptomer. Her kan nevnes den plutselige trang til å spise mærkelige matvarer eller morgenkvalme. Hvem kan ikke huske en scene fra en tilfeldig film, hvor den kvinnelige hovedperson pludselig får kvalme under et viktig møte og må styrte ut på toilettet, eller hvis hun ikke når så langt må ty til det nærmeste søppelspann. Filmmediet har på denne måte hjulpet til med å spre viten om symptomer på graviditet til den bredere befolkning, sånn at de fleste kvinner nå enten får anelser eller forventningsfulle forhåbninger, når de merker litt kvalme om morgenen.

Merk etter og ta så en graviditetstest

Det viktigste er å merke etter på kroppen om noe føles annerledes. Hvis du så har morgenkvalme, ømme og spente bryster, uteblitt menstruasjon og kanskje en rar trang til sylteagurker, så er det best å investere i en graviditetstest og få et klart svar. Her på siden kan vi tilby en rekke forskjellige graviditetstester av diverse typer og i forskjellige prisklasser. Så det skulle være noe til enhver smak.

Symptomer på graviditet kan avklares hjemme

Tidligere gikk mange kvinner til legen for å få svar på om de var gravide eller ikke, men i dag velger flere og flere kvinner å få av- eller bekreftet deres symptomer hjemme ved hjelp av en graviditstest. Mange foretrekker å få denne beskjed alene, så de har tid og ro til å venne seg til ideen om å kanskje skulle være foreldre.

Hvis du er en av disse kvinner så kast et blikk på hva vi kan tilby av forskjellige graviditetstester, for å se om du kan finne noe for deg. Vi er der for å hjelpe deg.