Handelsbetingelser

Nedenstående handelsvilkår/forretningsbetingelser gjelder når du handler på TestSmart.no

Vi tilbyr GRATIS levering til adresser i Norge ved kjøp på 400,00 kr. eller mer, mens det koster 39,00 kr. i frakt hvis bestillingen er under dette beløp. Alle bestillinger sendes fra vårt eget lager i Sverige, og leveringstiden er normalt 2-5* hverdager.

Alle bestillinger sendes med BPL Diagnostics AS som avsender, og betaler du med bankkort vil det stå BPL Diagnostics AS på kontoutskriften. Prisene på Testsmart.no er oppgitt i norske kroner, og merverdiavgift (mva) er alltid inkludert.

* Leveringstiden avhenger av hvor du bor i landet og kan ta opptil 7 hverdager.

Betalingsmåter

Hos Testsmart.no kan du betale med følgende løsninger:

Bankkort – VISA/MasterCard/Eurocard
Vipps 
– Ditt kort blir belastet når varene sendes.

Bankoverførsel
Kontonummeret vårt hos Danske Bank i Norge er: 8601 8876 622. Betalingsinformasjonen ser du i din ordrebekreftelse. Det tar normalt 2 virkedager før vi ser en innbetaling via bankoverførsel. Ordren sendes samme dag vi registrerer betalingen.

Betaling på faktura – privatkunde

Når du velger å få varene dine tilsendt med en faktura fra Walley (tidligere Collector Bank), så sendes den til den i ordren oppgitte e-postadressen fra Walley, og skal betales innenfor 14 dager etter at bestillingen er sendt fra oss. Hvis du velger å betale på faktura, så skal ordren sendes til din adresse som er registrert hos Posten Norge. Du skal inntaste ditt personnummer så en kredittvurdering kan gjennomføres. Vi gjemmer ikke ditt personnummer.

Behøver du hjelp med din Walley faktura, så kan du kontakte Walley:

Gå til https://www.walley.no/kundeservice/  for å se/hente din faktura.

Walley Kundeservice: 21 89 63 20

Man – Fre 08 – 17

e-post: hello@walley.no

 

Betaling på faktura – bedriftskunde

Ta vennligst kontakt med oss via e-post (info@testsmart.no)  hvis du ønsker å bestille til bedriftsadresse mot faktura. Send fullstendig leveringsadresse, fakturaadresse/email, Organisasjonsnummer, kontaktpersons navn, tfn.nr. og e-postadresse, samt produkt og antall. Ordren vil håndteres helt manuellt hos oss, og faktura vil bli sendt etterfølgende fra oss (BPL Diagnostics AS).

For bedrifter som bestiller via e-post sendt til vår kundeservice, og som vil få tilsendt faktura tilkommer fakturagebyr på 45,- + moms. Minimum ordrebeløp for fakturakjøp bedrift er 2.500,-

Ordrebekreftelse

Ved bestilling vil du motta en ordrebekreftelse automatisk pr. e-mail. Kontakt oss hvis du ikke mottar denne, men sjekk først spam/junkmailen din så at den ikke havnet der.

Personopplysninger

Vi har bruk for personopplysninger for å kunne sende varen til deg. Disse opplysninger videregis aldri til en tredjepart.

Besøk på Testsmart.no registreres som anonyme. Det brukes cookies og script på siden, men disse måler ingen personlige opplysninger – kun data i forbindelse med adferd.

Retur og angrerett

Du har 14 dagers full returrett, som starter den dagen du har mottatt varene. Gjelder ikke bedrifter. Du kan kun benytte deg av angreretten, hvis varene leveres tilbake i samme stand og mengde.

Ved kjøp av coronatest er det bare mulig å returnere hele bestillingen.

Legg ved en beskjed med ordrenummer og navnet ditt ved retur. Har du betalt med overførsel ber vi deg vedlegge kontonummer, så vi kan overføre pengene tilbake til deg. Har du betalt med bankkort får du pengene tilbake automatisk.

Ved retur skal følgende adresse benyttes:

Returservice BPL Diagnostics AS
Tvetenveien 170
0671 Oslo
Norge

Ta gjerne kontakt med oss i forveien, hvis du har spørsmål vedrørende retur og angrerett.

Viktig! Et gebyr på 40,- blir oppkrevet for pakke som blir sendt i retur til oss grunnet feil/mangler i leveringsadressen og/eller som ikke er hentet i tide. Også hvis pakken skal gjensendes etter tilrettet adresse, vil det tilkomme et gebyr på 40,-.

Reklamasjon

Du har 2 års reklamasjonsrett på alle produkter i følge den norske kjøpsloven. Før du benytter deg av reklamasjonsretten skal du kontakte oss. På den måte kan vi vurdere om det er nok at du sender et bilde av den produktet og mangelen, eller om varen skal sendes i retur.

Tvister

Ved eventuelle tvister vil partene forsøke å løse dem i minnelighet, og ellers etter norsk rett og domstol.

Øvrig informasjon

Informasjon du finner på denne hjemmesiden skal aldri likestilles eller erstattes med profesjonell behandling/rådgivning fra kompetent helsepersonell. Det tas også forbehold om feilaktige priser eller utsolgte produkter.

Firmainformasjon

Handel på denne hjemmeside foregår mellom deg som kunde og:

BPL Diagnostics AS,
Tvetenveien 170
0671 Oslo
Norge

Org.nr. 898 686 272 MVA