Få profesjonell hjelp til å ta en klamydiatest

Klamydia er en infeksjon som kan ramme alle som enten har sex uten å bruke kondom, eller som er uheldige. Og både menn og kvinner innenfor en stor aldersgruppe er i faresonen.

Problemet med klamydia er at man ganske sjeldent opplever symptomer hvis man er smittet, og man kan derfor intetanende gå rundt med en klamydiainfeksjon svært lenge.

Derfor bør alle personer – spesielt menn og kvinner som har sex uten å bruke kondom– være oppmerksomme på smitterisikoen når de er seksuelt aktive.

Der har vært mange fordommer rundt klamydia i mange år, blant annet at klamydia var en infeksjon som kun unge fikk – men statistikken viser sannheten. Det er en stigning både i antall smittede i 20-25-årsalderen og hos de litt eldre, som er over 40 år.

Kjøp en klamydiatest med laboratorieanalyse her
Kjøp en klamydiatest med laboratorieanalyse her

Klamydia kan trives i kroppen din, uansett om man er ung, gammel eller hvordan man ser ut. Så derfor bør alle, uansett kjønn, også kjenne til kjønnssykdommen, samt vite hvordan de kan bli kvitt den om de skulle være så uheldige å bli smittet.

Først og fremst er det viktig at man får undersøkt om man er smittet eller ikke, hvis man har hat samleie uten kondom.

Få profesjonell hjelp til å foreta en klamydiatest

Det er viktig at du tar en klamydiatest på riktig tidspunkt, slik at du ikke risikerer å få en negativ test, selv om du allerede er blitt smittet med klamydia. Derfor bør du vente ca. 2-3 uker etter du hadde ubeskyttet samleie før du tar en test.

For at få raskt og profesjonelt svar fra et laboratorium, samt hjelp til å skaffe medisinen du trenger å behandles med skal du gjøre følgende:

Bestill og kjøp en klamydiatest

Kjøp Klamydiatest her
Klamydiatest til menn og kvinner

 

» Kjøp klamydiatest til kvinner

» Kjøp klamydiatest til menn

Ta klamydiatesten hjemme i egen stue når du har muligheten til det.

Send testen inn til laboratoriet (porto er inkludert i den samlede prisen du betalte for testen).

Efter ca. 24 timer vil du kunne få et svar. Sammen med testen fikk du en kode som du nå bruker til å logge inn på dynamichealthcare’s hjemmeside.

Du kan nå se svaret på den klamydiatesten du sendte inn.

Hvis klamydiatesten er positiv, er det viktig at du så snart som mulig kontakter lege for behandling. Behandlingen er gratis og kan fås hos fastlegen din, på infeksjonsklinikker, og ungdoms- og helsestasjoner.

Legen hjelper deg nå videre og fyller som oftest ut en resept på klamydiamedisin til deg.

Du kan hente medisinen din med det samme, og komme raskt i gang med behandlingen.

Ved å benytte tjenestene til et profesjonelt laboratorium, vil du oppleve å få hjelp fra du bestiller klamydiatesten din til du eventuelt skal behandles fordi det viser seg at du er smittet.

Fra du bestiller din klamydiatest til du kan starte behandlingen går det vanligvis kun få dager.

Vær oppmerksom på at det er en god ide å ta en ny klamydiatest etter ca. 5-6 uker for å være sikker på at behandlingen har virket.