Leveringstid

Leveringstid

2-5 hverdager*

Hvis du betaler med bankort eller på faktura og bestiller før kl. 14.00 på hverdager, så sendes ordren din normalt fra oss samme dag. Hvis du bestiller etter kl. 14.00 så sendes ordren neste hverdag. Bestillinger som mottas lørdager, søndager og helligdager sendes nestkommende hverdag.

Har du valgt alternativet forskuddsinnbetaling (der du overfører beløpet til kontoen vår – informasjonen ser du i ordrebekreftelsen din), så sendes ordren samme dag som betalingen registreres, eller evt. nestfølgende hverdag. Det tar normalt 1-2 virkedager før vi kan registrere en forskuddsinnbetaling.

Vi sender fra vårt lager i Sverige, og leveringstiden er normalt 2-5*  hverdager.  Levering skjer normalt med Bring som leverer til postkassen din. Dersom det ikke er mulig å levere i postkassen av en eller annen årsak, så vil forsendelsen bli videresendt med Posten Norge,  og du får beskjed om å hente i butikk. Enkelte steder i Norge har ikke postutdeling hver dag – dette medfører typisk lenger leveringstid.

Hvis du ikke har mottatt din forsendelse når det har gått 9 hverdager etter avsendelsedatoen, ber vi  at du hurtigst mulig tar kontakt med vår kundeservice. Bemerk vennligst at pakking av en ordre kan skje også i weekend/helligdager, men at forsendelsen først blir videresendt nestkommende hverdag.

Bestiller du som privatkunde for 400 kr og over så sendes ordren fraktfritt.

For bedrifter som bestiller via e-post sendt til vår kundeservice, og som vil få tilsendt faktura tilkommer fakturagebyr på 45,- + moms.

 

* Leveringstiden avhenger av hvor du bor i landet og kan ta opptil 2-7 hverdager.

Levering i postkassen
Diskret levering som passer til postkassen din